NAŠE USLUGE

VJENČANJARestoran Gastro Globus svojom je kvalitetom usluge i lokacijom idealno mjesto za proslavu vjenčanja. Kako bi sve proteklo kako treba nudimo cjelokupnu organizaciju vašega vjenčanja.

U cijenu SVAKOG svadbenog menija uključeno je sljedeće: presvlake na stolcima, mašne i trake u više boja, dekoracije za stolove za goste (maksimalan broj 300 osoba), svijeća u svijećnjaku za stolove za goste, pjenušac za stol mladenaca, oblikovanje ubrusa prema želji mladenaca, ZAMP, svadbena večera za djecu do 5 godina gratis, od 5 do 10 godina s 50 % popusta na odabranu cijenu menija, posluživanje slastica koje su dostavili mladenci (osim kod dostave rinfuznih pakiranja), posluživanje svadbene torte koju su dostavili mladenci, posluživanje stranih žestokih pića koja su dostavili mladenci, pozornica za glazbeni sastav, izrada tlocrta i priprema liste uzvanika za projekciju na plazmama, numeriranje stolova za goste, vrijeme ostanka u dvorani bez ograničenja, protokol svadbene svečanosti uz osobnog voditelja, organizacija smještaja gostiju u hotele/apartmane/sobe u blizini Gastro Globusa uz ekskluzivne popuste, parking za sve goste, rad osoblja nakon ponoći, personalizirani poklon iznenađenja za mladence, posluživanje aperitiva u prostranom predvorju restorana, vegetarijanski i veganski meniji za goste, savjeti i pomoć pri odabiru pratećih usluga uz ekskluzivne popuste.

Naš tim potrudit će se ispuniti sva vaša očekivanja i želje te osigurati da vaš dan prođe bezbrižno i radosno.

 

CATERINGUživati u našim specijalitetima možete i u svome domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj odabranoj lokaciji.

Ravno iz kuhinje vrhunskih majstora kulinarstva na Vaš stol stižu istinske gastronomske delicije!
Nudimo cjelovitu catering uslugu: organizaciju domjenaka, ručkova i večera u vašem prostoru ili na odabranoj lokaciji, organizaciju vjenčanja, obiteljskih obilježja i proslave rođendana
Zašto izabrati baš nas: nabavljamo namirnice od hrvatskih proizvođača i kompanija, deserte i torte pripremamo i kreiramo iz domaće proizvodnje, dekoriramo suvremeno i moderno, savjetujemo i koordiniramo glazbene sastave i DJ-e kao i ostale estradne umjetnike, organiziramo barmene, animatore i renomirane voditelje hrvatske medijske scene

EVENTI I KONGRESIIstičemo mogućnost organizacije seminara, kongresa, konferencija te manjih i većih poslovnih sastanaka.
Kapaciteti dvorana su od 30 pa sve do 1500 osoba. Prema zahtjevu klijenta organiziramo i koordiniramo tehničku opremu, projektor, projekcijsko platno, pozornicu, razglas, rasvjetu, uređenje prostora i scenarij.

Na jednom mjestu za vrijeme stanke seminara ili kongresa možete se osvježiti sa coffe breakom – kava, sokovi, finger food… Za ručak naručite hladno topli buffet, posluživanje klasičnog menija ili birajte jela a la carte.

Božićni domjenak, promocija proizvoda i usluga, modna revija, obljetnica, bit će profesionalno organizirani i koordinirani vežući se uz PR-usluge.

MATURALNE VEČEREDragi maturanti i profesori, s velikim zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da za vas pripremamo nezaboravnu proslavu mature!


U cijenu maturalne večere uključeno: neograničena konzumacija pića sa ukljućenim domaćim žestokim pićima, piće dobrodošlice za učenike i roditelje, bogati buffet stol, zabavni program - band, dj, dekoracije, usluga noćnog servisa, osiguranje/zaštitarska tvrtka, zamp, za ravnatelje i razrednike – maturalna večer gratis, gostujući profesori: 50% popusta na cijenu maturalne večere

OBITELJSKE PROSLAVEZa vaše potrebe organiziramo krstitke, pričesti, krizme, rođendane i sve ostale obiteljske proslave.

Na vama je samo da odaberete jela koja ćemo poslužiti vašim gostima. Ovisno o broju ljudi, za vas imamo i manje prostore. Svečanu proslavu možemo organizirati i u vašem domu. Kako obiteljske proslave ne bi prošle uz organizacijski stres, obratite nam se s povjerenjem