vjenčanja

Naš tim potrudit će se ispuniti sva vaša očekivanja i želje te osigurati da vaš dan vjenčanja prođe bezbrižno i radosno!

Restoran Gastro Globus svojom je kvalitetom usluge i lokacijom idealno mjesto za proslavu vjenčanja. Kako bi sve proteklo kako treba nudimo cjelokupnu organizaciju vašega vjenčanja.

U cijenu svakog menija je uključeno: presvlake na stolcima, svadbena torta i kolači, kokteli uz koktel majstora, osnovno bojanje rasvjetom u dvorani Ambasador, osnovno bojenje rasvjetom u dvorani Zimski vrt, pjenušac za stol mladenaca, oblikovanje ubrusa prema želji mladenaca, ZAMP, svadbena večera za djecu do 5 godina gratis, od 5 do 10 godina uz 50% popusta na odabranu cijenu menija, posluživanje stranih žestokih pića koja su dostavili mladenci, pozornica za glazbeni sastav, izrada tlocrta, priprema liste uzvanika za projekciju na ekranima, numeriranje stolova za goste, vrijeme ostanka u dvorani do 05:00h, protokol svadbene svečanosti uz osobnog voditelja, savjeti i pomoć pri odabiru pratećih usluga uz ekskluzivne popuste, parkiralište za sve goste, rad osoblja nakon ponoći, personalizirani poklon iznenađenja za mladence, posluživanje aperitiva u prostranom predvorju restorana, vegetarijanski i veganski meniji za goste.

Vjerujem da ćete i vi prepoznati upravo naš restoran kao idealno mjesto za proslavu najsvečanijega događaja u svojem životu. Do nas je lako doći, pa i oni koji dolaze iz inozemstva lako nas mogu naći. Nalazimo se na vrlo frekventnoj lokaciji, u blizini autoceste, ali i središta grada, a ispred restorana prostrano je i besplatno parkiralište. U našoj je ponudi više atraktivnih dvorana i smještajem možemo zadovoljiti i najzahtjevnije klijente. Vjerujemo kako će vaša ljubavna priča u našoj organizaciji biti pamćena i vrijedna uspomena za vas – mladence i za vaše goste.

catering

Ljubav je hrana je ljubav!

Svjesni smo da gastronomija nije samo pripremanje hrane, već umjetnost koja se stalno razvija.

Stoga budno pratimo svjetske gastro trendove i želje naših gostiju kao stalnu inspiraciju.

Ljubav za kulinarstvo najrijeđi je i najfiniji začin…a toga nam nikada ne nedostaje!

Kao rezultat bogatog iskustva, nastao je restoran Gastro Globus, a kao nadopuna i pružanje catering usluga.

Uživati u našim specijalitetima možete i u svome domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj odabranoj lokaciji.

maturalne večere

Dragi maturanti i profesori, s velikim zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da za vas pripremamo nezaboravnu proslavu mature!

U cijenu maturalne večere uključeno: neograničena konzumacija pića sa ukljućenim domaćim žestokim pićima, piće dobrodošlice za učenike i roditelje, bogati buffet stol, zabavni program - band, dj, dekoracije, usluga noćnog servisa, osiguranje/zaštitarska tvrtka, zamp, za ravnatelje i razrednike – maturalna večer GRATIS, gostujući profesori: 50% popusta na cijenu maturalne večere

eventi i kongresi

Ističemo mogućnost organizacije domjenaka, kongresa, konferencija te manjih i većih poslovnih sastanaka.

Kapaciteti dvorana su od 30 pa sve do 2000 osoba. Prema zahtjevu klijenta organiziramo i koordiniramo tehničku opremu, projektor, projekcijsko platno, pozornicu, razglas, rasvjetu, uređenje prostora i scenarij.

Na jednom mjestu za vrijeme stanke seminara ili kongresa možete se osvježiti sa coffee breakom – kava, sokovi, finger food.

Za ručak naručite hladno topli buffet, posluživanje klasičnog menija ili birajte jela a la carte.

Božićni domjenak, promocija proizvoda i usluga, modna revija, obljetnica, bit će profesionalno organizirani i koordinirani.